Continuarea navigării pe acest site reprezină acceptul dvs. asupra politicii cu privire la utilizarea de cookies. Află detalii / Acceptă
Recuperare parola

Complex turistic Complexturistic Foisor Costinesti » Cazare

Cazare Vile Costinesti | Cazare Pensiuni Costinesti | Cazare Hoteluri Costinesti


căutare personalizată

Recomandate

Vila Sena and Eren
Vila Sena and Eren

Vila Sena & Eren este structurata pe trei & ...

Vila Carina
Vila Carina

Vila Carina este structurata pe trei   ...

 

POPULARE

Casa George Casa George
Costinesti - Cazare
Casa Niky Casa Niky
Costinesti - Cazare
Casutele Azur Casutele Azur
Costinesti - Cazare - Camping
Casa Mariandy Casa Mariandy
Costinesti - Cazare
Casa Flory & Crystiana Casa Flory & Crystia...
Costinesti - Cazare
Vila T.C.M. Vila T.C.M.
Costinesti - Cazare
Pensiunea Iubesc Marea Pensiunea Iubesc Mar...
Costinesti - Cazare
Casa Verde Jianu Casa Verde Jianu
Costinesti - Cazare
Casa Leahu Casa Leahu
Costinesti - Cazare
Pensiunea La Castel Pensiunea La Castel
Costinesti - Cazare - Restaurant
Pensiunea Casa Selena Pensiunea Casa Selen...
Costinesti - Cazare
Pensiunea Adriana Pensiunea Adriana
Costinesti - Cazare
Vila Aproape De Mare Vila Aproape De Mare
Costinesti - Cazare
Casa John Casa John
Costinesti - Cazare
Vila Roby Vila Roby
Costinesti - Cazare
Advertisement
Destinatii Turistice cazare costinesti Complex turistic Complexturistic Foisor

Complex turistic Complexturistic Foisor  
Accesari: 4773
Tip Unitate:   Complex turistic
Tip Oferta:   Cazare
Localitate:  Costinesti
Telefon:  0763 144 276
Adresa:  Aurel Vlaicu nr 40

Detalii

Descriere:

Pensiunea    Complex Turistic  Foişor  este tip Hostel si bungalow de 2  stele si  oferă cazare în camere twin, duble şi triple,: matrimoniale, precum şi locuri de campare. Toate camerele sunt spaţioase, au balcon sau verandă, baie proprie cu duş , apă caldă non stop si  sunt dotate cu  minibar frigorific, televizor, aer conditionat in toate camerele,( dar se plateste optional   in functie de cerinte )si wireles gratuit. 

Pensiunea este amplasata în cartierul nou al staţiunii Costineşti, in zona noua de Nord (in dreptul epavei Evanghelia)la aproximativ 250 m de mare  în prelungirea străzii Tineretului  si se intinde pe o suprafata de 3000mp ingradita ,aproape de gara veche Costinesti(5 minute ) si de  plaja de la Obelisc(15 min) ,cu acces direct spre mare. Constructiile sunt noi 2005 si 2008.

Locatia este linistita, ferita de galagia si aglomeratia centrului statiunii, permite un spatiu de agrement si odihna pentru o vacanta in care sa uitati de stresul cotidian. 

Precizam ca dispunem de:

-12 camere in 3 vile cu un nivel P+M( 4 camere in unitate- 2 parter, 2 mansarda saltata) din care:  -10 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu  2 paturi 

                    -15 camere in hostel P+2E :  5 camere cu 3 paturi si 5 camere cu 2 paturi și 5 camere  matrimoniale

In toate camerele se pot pune paturi suplimentare (80-90*200 fara a afecta mult spatiul din camera,deoarece camerele sunt destul de mari 20mp (se preteaza bine pentru tabere,sau grupuri organizate care vor sa petreaca o minivacanta )

Complexul dispune de asemenea de o bucatarie  dotata si utilata pentru turisti, terasa  unde se  serveste masa fara a afecta spatiul bucatariei, gratar si  spatiu de recreere cu mese de tenis, o piscina exterioara supraterana ( adulti cu h=1,2m) si doua piscine mai mici pentru copii, spatii verzi (gazon 400mp )si o curte generoasa pentru diverse activitati( spatiu de joaca si relaxare),sezlonguri si balansoare. Parcarea este in interiorul locatiei.Pentru a veni in intampinarea turistilor asiguram transportul gratuit de la gara la pensiune.

 

'''Facilități:''' Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Piscină; Aer condiționat; Tenis de masă.

Curatenia       la cerere

 

Plaja Arruba se afla la cca. 400 m, iar plaja Obelisc la aprox. 800 m. 

 

Discoteca Tineretului este la 500 m, discoteca Ring la cca 1,2 km, discoteca Vox Maris la cca 1,4 km si clubul White Horse la aprox. 1,2 km. 

 

Gara sat Costinesti este la cca 60 m si parcul de distractii la aprox. 800 km.

 

 

Regulament  pentru  Protectia  Datelor

 

D.G.P.R / Regulament General pentru Protectia Datelor 679/2016 1. D.G.P.R.este legislatia Comunitatii Europene intrata in vigoare la data de 25.05.2018 ( 679/2016 ) privind protectia datelor cu caracter personal si are scopul de a reglementa modul in care datele personale ale cetatenilor membrii ai EU sunt prelucrate , respectiv de a proteja aceste date si viata privata a persoanelor fizice.

 2. Datele cu character personal reprezinta orice informatie despre o persoana fizica cum ar fi Nume Prenume Adresa de domiciliu , Adresa de email , Numar de indentificare din bulletin sau pasaport , Carte de credit / debit , adresa IP , imagini .

 3. Obligatia unitatii de cazare  FOIȘOR de a prelua si prelucra datele cu caracter personal revine acesteia si personalului de la receptie in baza legii H 234 / 2001 - Art. 8. - (1) În conformitate cu prevederile legale, spaţiul de cazare constituie reşedinţa temporară a turistului şi în consecinţă acest spaţiu este inviolabil, cu excepţia situaţiilor care pun în pericol viaţa, integritatea şi bunurile turiştilor, precum şi baza materială a structurilor de primire turistice. deoarece locul unde este cazat turistul este considerat resedinta temporara a acestuia .

Art. 2. - Agenţii economici care deţin sau administreaz ă structuri de primire turistice - hoteluri, moteluri, vile, cabane, campinguri, sate de vacanţă, bungalouri, pensiuni turistice şi agroturistice şi alte unităţi cu funcţie de cazare turistică - au obligaţia să respecte şi să aplice integral prevederile prezentei hotărâri. 

4.Responsabilitatea unitatii de cazare FOIȘOR este de a procesa in mod legal si corect datele personale ale turistilor , de a le pastra securitatea si protectia impotriva utilizarii neautorizate , acestea fiind relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru completarea fişelor  de anunţare a sosirii şi plecării  si anume nu mai mult decat NUME – PRENUME – ADRESA DE DOMICILIU – NUMAR DE TELEFON – ACT DE IDENTITATE

 5.Drepturile persoanei vizate este de a fi informat la preluarea datelor cu caracter personal , de a avea acces la acestea la solictare , de a fi rectificate la solicitare , de a fi sterse la solicitare , pastrarea datelor confidential fata de alte persoane neautorizate si pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt procesate datele respective, conform legii H 234 / 2001 Art.2 al. (10) Copiile de pe fişele de anunţare a sosirii şi plecării, grupate în acelaşi mod ca şi originalele, rămân la structurile de primire turistice, cu termen de arhivare 5 ani.

 6.Consimtamantul persoanei vizate de a-si utiliza datele cu caracter personal este considerat o decizie liber exprimata la momentul unei solictari de rezervare prin web , email , telefonic sau la receptia unitatii de cazare  FOIȘOR

Informatii – Nanescu Maria    telefon  0763144276

Am luat la cunoștiinta

Nume,prenume

Camere: 27
Numar de locuri: 75
Distanta pana la plaja: 250
Facilitati:
Loc de joca pentru copii Aer conditionat Internet wireless Voucher pe card Baie in camera Acces bucatarie Curte / gradina Parcare TV cablu Frigider in camera Acces internet Acces frigider Gratar Balcon / terasa Receptie Acoperire telefonie mobila Piscina in aer liber


Tags: Complex turistic Complexturistic Foisor Costinesti, Cazare Complex turistic Costinesti, Cazare Complex turistic Complexturistic Foisor, Localizare Complex turistic Complexturistic Foisor, Tarife 2024 Complex turistic Complexturistic Foisor, preturi Complex turistic Complexturistic Foisor Aurel Vlaicu nr 40,

Localizare

Localizare pe harta: Complex turistic Complexturistic Foisor  
Navigare la adresa !

Pentru a naviga cu ajutorul smartphone-ului ios sau android trebuie sa aveti instalata o alplicatie ce poate scana coduri QR, daca nu aveti instalata o astfel de aplicatie puteti descarca din appstore sau google play QR Code reader
Coordonate GPS Complex turistic Complexturistic Foisor: 43.962333,28.638482

Localizare Complex turistic Complexturistic Foisor pe harta

*Nota: folositi butoanele + sau - pentru a naviga pe harta

Facilitati

INFORMATII GENERALE DESPRE FACILITATI
Loc de joca pentru copii Loc de joca pentru copii Spatiu de joaca pentru copii
Aer conditionat Aer conditionat Unitatea de cazare are in alcatuire camere dotate cu aer conditionat
Internet wireless Internet wireless Acces la internet WI-FI
Voucher pe card Voucher pe card Unitatea accepta plata cu card
Baie in camera Baie in camera Camere cu bai proprii
Acces bucatarie Acces bucatarie
Curte / gradina Curte / gradina Unitatea dispune de spatiu verde amenajat pentru turisti
Parcare Parcare Unitatea dispune de parcare auto
TV cablu TV cablu Televiziune prin cablu
Frigider in camera Frigider in camera
Acces internet Acces internet Unitatea ofera turistilor acces la internet
Acces frigider Acces frigider Turistii au acces la frigider
Gratar Gratar Unitatea dispune de snak bar
Balcon / terasa Balcon / terasa
Receptie Receptie Unitatea are receptie
Acoperire telefonie mobila Acoperire telefonie mobila Zona este acoperita de operatorii de telefonie mobila
Piscina in aer liber Piscina in aer liber Unitatea dispune de piscina in aer liber

Tarife

Informatii generale despre tarife

        Complex Foisor  ** -Costinesti 2019

 

Tarif lei /zi/camera

Perioada

Dubla tikete

Tripla tikete

4 pat tikete

șuit  5 per tikete

șui 4 cam tikete

01.05.-13.06.2019

66

92

123

138

220

14.06-30.06.2019

 

77

110

132

165

220

01.07-07.07.2019

 

88

115

145

182

264

08.07-14.07.2019

110

132

154

220

264

15.07-21.07.2019

130

149

176

242

330

22.07-26.07.2019

 

145

154

198

275

330

27.07-23.08.2019

165

198

220

330

466

24.08-31.08.2019

100

132

154

220

264

    01.09-30.09.2019         

 

77

99

132

 

 

 

 

Impresii

Comentarii Facebook :

Contact

CONTACT
Persoana contact: Nanescu Maria
Telefon: 0763144276


 
Mesaj direct catre proprietar
   
Nume*:
E-mail*:
Telefon:
Mesaj*:
Antispam*:
  • CAPTCHA image
căutare personalizată
Generated in 0.15963 Seconds